Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Plugg och sånt.

Idag fick jag lite mer skrivet på det där fördömda examensarbetet, det går framåt över om jag tycker de är skittråkigt stundvis.

Även sett några avsnitt av True blood, annars är det ganska lugnt här, känns inte som jag kan förtälja er så mycket fint väder och jag önskar att det inte blir fler bakslag med snö nu. Jag vill gärna ha lite blommor och grönt ett tag nu, sommaren och våren är så kort ändå så lite värme kan vi ju få ha i alla fall.

Trist inlägg, hoppas att jag ska kunna berätta mer någon annan dag. Har lite idé-torka.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.