Ja egentligen så känns det som vilken dag som helst. William är hos Björn, så jag ska passa på att skriva på uppsatsen någon gång idag samt imorgon, lär även ner på stan i ett ärende.
Skulle vilja prova den nya loppisen på Ingarvet också, hört att den ska vara bra med massor av fina saker och dessutom lätt att hitta bland hyllorna. Det hör väl egentligen inte till vanligheterna på loppis, tycker aldrig man hittar något annat en böcker. Men jag tycker andra verkar kunna göra second hand fynd överallt men man kanske måste ha öga för sånt?

Nä man kanske skulle bege sig in i duschen.
På tal om fynd letar jag som en tok efter Lilla huset på prärien säsong 2, jag och William har snart sett klart första boxen och det skulle därmed vara soft att kunna gå över på säsong två också, men den är svindyr till skillnad från de andra säsongerna märkligt nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.