Drog med Lisa på max en sväng. Åt lite och snackade, fick skjuts dit och hem för det regnade som fan bokstavligt talat. Strax efter jag kommit hem fick jag ett sms av Lisa och hon undrade om jag ville följa henne på en liten tripp, vi åkte bland annat och kikade vid Carl Larsson gården. Säger bara att det var så sjukt vackert, måste boka en guidad tur där i sommar så man får se gården på insidan också.

Förutom de kikade vi runt på Järnlinden och åkte upp till hoppbackarna, Falun är vackert. Jag tycker mycket om naturen här runtomkring ålderstecken?

Hur som helst åkte jag hem och snackade en stund med mamma sen såg jag The vampire dairies och The secret circle, så tråkigt att det var säsongsavslutning nu får man vänta till hösten. The secret circle är ju inte ens säkert att det blir någon ny säsong men jag hoppas. Jag hade svårt för Diana i den serien just för hon spelat Stephanie i days of our lives, jag tålde henne inte mot slutet (brukar följa de amerikanska avsnitten via youtube). Hur som haver, nu har jag berättat lite om dagen ska bege mig till sängen.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: