Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Böcker

20120521-145021.jpg

Tänkte lämna tillbaka dessa efter att jag hämtat William i skolan. Är bara 12 böcker. Resterande 5 (som ligger på annan plats) får stanna kvar. Näää man har inte alls massor att göra…

2 Comments

    1. Carro – Det är bra med mig, går framåt =). Ska vara klar med examensarbetet om 2 veckor, och nu är det mest stress och press men jag har fått berättat för mig att de brukar vara värst de sista veckorna. Tror det känns ganska skönt när det är färdigt och inlämnat, jag brukar gilla att studera men nu är det ganska hög press. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.