Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Pengar, pengar och pengar.

Sitter och väntar på sms, gick upp sex i morse ifall att man skulle få ett sms, ännu lyser smsen med sin frånvaro och när jag tänkte gå in på insidan snabbt så funkar inte mitt lösenord! Jag blir måttligt road! Det är inte första gången, insidan har en tendens att krångla för mig, jag har haft så här sedan de gjorde om till smstjänst det är som min dator inte alls uppskattar att jag ska in på insidan. Jag vill JOBBA! Jag behöver visserligen studera och få klart uppsatsen med i och med att det bara är 3 dagar kvar på den här veckan och på fredag kan jag bara jobba halvdag känns det stressigt och inte de minsta kul att inte komma in på insidan och kika vad jag skrivit upp för tider idag. Jag skulle nämligen egentligen träffat min lärare idag och jag tror att jag skrev upp en ny tid då? Men så byttes det och nu är jag lite mindre osäker på vilken tid jag faktiskt tagit. Snurrigt va?! Jag vill ju helst jobba så att jag klarar mig själv hela sommaren. Nä kanske ska sluta babbla nu, det känns som jag skrivit massa onödigt bara, ska svara på kommentarer senare idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.