Snubblade över en ny tv-serie idag. Saving Hope, riktigt bra måste jag säga. Jag är normalt inte så mycket för sjukhusserier och har aldrig fastnat men denna var annorlunda. Vill inte säga förmycket men det handlar om en manlig och kvinnlig läkare som ska gifta sig, på vägen till deras bröllop sker en olycka och mannen hamnar i koma. Man får sedan följa dem båda från varsitt håll hon i verkligheten och han i världen emellan liv och död. Ett stort plus med serien är att Daniel Gilles som spelar Elijah i the vampire diaries har en roll i serien.

Trailer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Mkm1p2xQ7TE[/youtube]

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: