Dark Mode Off / On
Naturfotografering

Möte med naturen.

Jag bor ganska centralt i Falun, därmed förväntas jag inte se naturen så mycket. Ändå möts man ibland av några av naturens alla under. Idag var det två stycken harar som mumsade på gräset utanför mitt fönster. Jag plockade självfallet fram kameran, det är underbart att ha chansen att njuta av naturens små under ibland.

På utsidan.

Möte med naturen.

Kommit lite närmare.

Jag uppfattade som läskig med min kamera så den enda haren drog vidare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: