Bunheads och Nya Dallas.

Fick tag på de båda genom nätet, jag kollar många serier via många sidor som streamar serier via nätet. De gillas.

Börjar med Bunheads:

Den kändes lite seg i början, MEN jag tror den har potential att bli riktigt bra bara man ger den lite tid. Jag brukar ge serier 5 avsnitt innan jag bestämmer mig för om serien är något för mig eller inte. Serien handlar om en kvinna som varit professionell dansös och sedan struntade i karriären och provade något nytt, hon försöker ta sig tillbaka men dansbranschen ser henne som för gammal. Hon gifter sig en kväll på fyllan med en man som tar med henne till en ny stad, där han bor ihop med sin mamma. Även hon dansös som tar hand om unga tjejer som dansar balett. Lite kort och gott, men se den. Någon från Gilmore girls är med, jag såg dock aldrig den serien.

Nya Dallas:

RIKTIG nostalgi! Nu var jag visserligen för ung för att förstå Dallas när jag var liten, men mamma tittade så jag minns ju karaktärerna. Kändes lite synd att jag inte sett Dallas tidigare för det var verkligen mycket som de tog upp jag aldrig sett tidigare. Har någon av er Dallasbox att låna ut? *Blink- blink*.
Sen måste jag säga att båda sönerna i Dallas (barnen till JR och Bobby) var riktigt snygga!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Bunheads och Nya Dallas.

 • 16 juni, 2012 at 13:28
  Permalink

  Jag vill se den hoppas den kommer till Sverige snart! Minns också Dallas -vet du ifall och när den kommer? Ja snygga killar växer inte på träd inte ens i filmer och serier ha ha!

  Reply
  • 18 juni, 2012 at 09:59
   Permalink

   Nightflies – Den bör ju komma till Sverige, har svårt att tro att vi svenskar inte släpper in den serien faktiskt 😀 . Skulle tippa på i höst i så fall 🙂

   Reply
 • 17 juni, 2012 at 00:39
  Permalink

  Antar att du menar Bunheads? 🙂 Är mormorn från Gilmore Girls som är med såg jag. Du får skriva mer sen om den är bra, för vi verkar ju ha rätt lika smak i serier 🙂

  Reply
  • 18 juni, 2012 at 09:57
   Permalink

   Malle – Tycker absolut du kan prova se den 🙂 . Tror den kommer bli bra faktiskt 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: