Har sett the secret life of the american teenager och bunheads, har hunnit städa och göra fint här hemma, duschat och sitter nu och väntar på att Lena ska komma hit. Hon åkte för ett tag sedan så får väl se när hon kommer till Falun det är ändå en ganska lång resa mellan Älvdalen och Falun så.

Händer inte så mycket här, jag har blivit tradera såld tror jag. Tittar där lite titt som tätt och ser om det finns fynd att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: