Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Svar på era frågor.

Några av er ställde lite frågor till mig som jag ska passa på att svara på nu.

Bor du själv?Ja förutom din son?

Jag bor själv. Jag är ensam med William, men jag och hans pappa umgås och är vänner.

Vilken/vilka är dina favoritfärger?
Jag gillar vitt, framför allt till hemmet. Men jag gillar även vita kläder och har nog alltid gjort mer eller mindre. Riktigt ljust rosa är också fint, sedan gillar jag svart. Jag är en sån där som gillar ganska stilrena färger. Jag skulle aldrig känna mig bekväm med för mycket färg runt mig.

Vilken hundras är din typ av hund?
Jag tycker om de flesta hundraser. Jag fick en mellanpudel vid namn Sassa när jag var tio, dagen jag fick henne var en av de finaste för mig. Hon dog dock i en hjärnblödning snabbt när hon var 12. Då jag är allergisk så kommer jag aldrig kunna ha hund igen, hon funkade jättebra i och med att Pudlar är allergivänliga men när jag flyttade hemifrån kunde jag inte vara med hundar alls längre.

Vad vill du lära dig mer om i framtiden?
KUL fråga, jag vill lära mig massor. Jag ska börja dansa i höst, jag är sugen på att gå en fotokurs, men är även sugen på att lära mig göra fina buketter. Jag har även kikat lite på Doulakurs för det skulle vara jättekul att kunna jobba med. Förutom de har jag kikat på att bli babysimsinstruktör. Jag gillar att lära mig saker och är en praktiker framför teoretiker så därmed finns det massor jag är villig att prova och lära mig!

Vill du ha fler barn?

Ja det vill jag, men eftersom jag är ensam så är det inte så lätt. Jag skulle dock gärna haft en hel flock med barn! Men jag kan ju inte befrukta mig själv, och ska jag inseminera mig vilket har slagit mig några gånger… Måste jag åka till Danmark och det känns både långt och dyrt just nu.

 

5 Comments

  1. På sista punkten, ta´t lugt – jag tror inte du behöver oroa dig. Det finns ett helt smörgåsbord med killar därute för tjejer som du! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: