Kul cykelhjul! Vikariestationen skickade sms om att det inte skulle bli mer jobb efter förra veckan och jag tog dem således på orden, detta då jag under förra veckan inte fick några jobb. Williams fritids har sagt att jag senast får lämna honom 8.00 om han ska gå och därmed tog jag bort fritids för honom i torsdags och sa att nu går vi på sommarlov. Jag har ändå sparat in pengar för det ändamålet. Hur som haver då jag tagit bort min tillgänglighet har jag tagit sovmorgon och inte stressat tills nyss. Ett sms som skriver att om 28 min ska jag befinna mig på andra sidan stan! Panik! Jag visste att jag aldrig skulle hinna, jag visste att sonen inte har något fritids och jag hade ju tagit bort mig. Ringer bemanningscenter och frågar en snäsig röst säger att jag varit uppskriven hela veckan?! Jag blev förvånad jag tog ju bort mig i torsdags, förmodligen har inte tekniken funkat. Så nu sitter jag här med dåligt samvete! Jag har hög arbetsmoral och att tacka nej till jobb är inte något jag gillar!!! Men vad ska jag göra? Jag kan knappast lämna William ensam mellan 8.30-15.00, och jag vet att jag gjort rätt i det hela. Sen pengar är ju alltid välkommet även om det nu då blev lite speciellt. Känns som även denna dag började skit.

4 kommentarer

  1. Åh, sånt där är så drygt… Men det där med fritids lät ju skitskumt, om du en dag skulle börja jobba 12 måste du alltså lämna honom där före 8 ändå? Knasiga regler! :S

    1. Malle – Det är så nu under sommaren eftersom dom ger sig i väg på olika saker. Till exempel kan dom dra till andra sidan stan och bada och då lär dom ju ha koll på hur många som ska med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: