Vissa dagar är det som allt man tänkt och funderat över helt plötsligt inte alls är lika intressanta längre. Jag känner mig bara irriterad och inte de minsta peppad på någonting, en sådan dag är denna dag. Jag har i alla fall bestämt mig för att ta med William till maxi och handla och sedan får dagen göra vad sjutton den vill. Jag har gjort misstaget att byta från bredbandsbolaget till stadsnätet och fick således inte alls rätt uppgifter, när jag babblade i höstas med comhem så sa dom att jag inte behövde köpa till något för trådlöst utan att allt skulle vara fixat och klar när det kopplades in den 1 Juli. Fick ett brev där det stod att jag skulle behöva KABLAR! Blev förbannad då jag specifikt sa flera gånger att jag vill ha trådlöst eftersom hela mitt hem är mer eller mindre trådlöst. Han på comhem bad om ursäkt och förklarade att jag måste skaffa en router jag muttrade och kände mig lurad! Så nu lär jag införskaffa mig en router, med allt trådlöst i mitt hem har jag inget annat val. Man ska aldrig byta tjänster!

Förutom de är jag matt och trött på annat också, irriterad och allmänt sur. Sedan verkar ju alla andra kunna ta sig friheter att förklara att man måste vara glad jämt och “tänk positivt” ni kan ta era positiva känslor och dra dom upp i röven för idag är jag negativ.
Jag sa nyligen till någon när denne sa att det var dagens I-landsproblem att behöva köpa en router: JA men det är ett STORT problem för mig!
Jag hatar uttrycket som “Åh dagens Ilandsproblem” jag har alltid haft lust att skaffa mig ett hagelgevär och skjuta folk som uttrycker sig så jävla viktigpetter när man säger något man själv upplever som ett problem.
Så här är det, jag bor i ett ILAND jag har ILANDSPROBLEM, på vilket vis skulle jag kunna ha ett U-landsproblem i en ett I-land? Problem har alla mer eller mindre och ibland vill man bara häva dem ur sig, utan att någon ska komma med dryga uttryck som “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.” Om du nu tycker de är så jävla fint väder när det regnar så gå ut och sitt i regnet då, men låt fan bli och sprid dina jävla uttryck till mig för dem skiter jag blanka fan i!

6 kommentarer

  1. Om du hade haft en mac. Då hade du sluppit nästan alla problem. Mac har en egen inbyggd routerfunktion. Men,men, är man en windows-fan så får man sådana där problem, som du har råkat ut för. Hoppas allt blir bra till slut i alla fall, jag håller tummarna 🙂

  2. Ja precis man kan inte hålla på att tänka så och man kan bara reflektera över sin omgivnning och utifrån sina erfarenheter om man ska hålla på så så kan man dra det till sin spets och till att börja med flytta till ett U-land eller ta bort alla faciliteter så som el och vatten ha ha

    1. Nightflies – Ja eller hur! Det känns ibland som folk lägger lite väl mycket tid på att inte kunna ta att andra ibland känner sig ledsna/irriterade.

  3. Kram! Klart alla får bli irriterade och arga utan att någon ska komma med sina pekpinnar. Avskyr när folk börjar “tänk på de som har det värre” Ja vaddå värre? Så då kan man aldrig få känna sig arg/ledsen/sorgsen/irriterad, förlorar jag min hund så finns det någon som förlorar sin bror eller syster, förlorar jag mitt syskon finns det någon som förlorar sitt barn.. Förlorar man sitt barn finns det någon som förlorat sitt barn som funnits i många fler år.. Osv.. Är väl ingen tävling vem som har det värst, alla kan må dåligt ibland. Är ju samma som om folk jämför sjukdomar/besvär, att jag har inte rätt att klaga för jag har bara magsjuka medan någon annan har lunginflammation.
    Kram <3

    1. Sophie – Kramar! Ja eller hur! Allt är ju relativt jag tycker att det skulle vara sjukligt om man var nöjd och glad hela tiden. Klart man måste ha rätt att känna saker? Det är lite skrämmande när folk väljer att kritiserar folk som irriterar sig på något osv. Jag är inte den mest positiva människan på jorden jämt, men jag är ju glad stundvis och sur stundvis men jag tänker liksom att båda gör ju gott på sitt vis. 🙂 kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: