Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder Loppis & second hand

Traderafyndet.

Köpte denna fina tunika via tradera i fredags, slutpriset blev 105:-. Stod att den var använd 2 gånger! Gud jag älskar den redan! Dock var den stor, jag tog L för jag gillar stora tröjor, men denna var i största lagret tippar på att medium nog varit stor den med, för denna L kändes mer som XL, så borde kanske haft medium som jag brukar? Spelar mig ingen roll i alla fall, för jag kommer använda den flitigt ändå, perfekt krypa upp i soffan tunika. Märket på den är Rut, m.fl och jag älskar deras kläder!

Love at first sight

Så fin!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.