Traderafyndet.

Köpte denna fina tunika via tradera i fredags, slutpriset blev 105:-. Stod att den var använd 2 gånger! Gud jag älskar den redan! Dock var den stor, jag tog L för jag gillar stora tröjor, men denna var i största lagret tippar på att medium nog varit stor den med, för denna L kändes mer som XL, så borde kanske haft medium som jag brukar? Spelar mig ingen roll i alla fall, för jag kommer använda den flitigt ändå, perfekt krypa upp i soffan tunika. Märket på den är Rut, m.fl och jag älskar deras kläder!

Love at first sight

Så fin!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Traderafyndet.

 • 5 juli, 2012 at 11:15
  Permalink

  Den ser ut att passa mig precis…

  Reply
  • 5 juli, 2012 at 11:19
   Permalink

   Mamma – Hehe de menar du inte? 😉 . Den är dock perfekt för mig ;).

   Reply
 • 5 juli, 2012 at 11:47
  Permalink

  Härlig, ser ut som min nästan, jag har krage och tryckknappar på min, den kostade 199 kr på ullared.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: