Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Lost.

Jag vet inte vad jag ska skriva, fixade in servisen i mitt ”barbord” i alla fall, och flyttade mina glas jag hade där till vitrinskåpet jag har i datorrummet. Det får vara där tills jag kommer på en bättre lösning. William leker med grannen, igen det är de fina med bästisar. Jag funderar på att krypa ner i badkaret en stund, bara ligga där och koppla bort massor med saker.

Känns som min blogg verkligen inte har något att bidra med och jag kan inte skylla på vädret heller för det är ingen strålande sommar direkt.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: