Fy fan jag ser ut och känner mig som ett krockat skithus. Ögonen var helt svullna i morse och jag kände mig som sju svåra år, TACK pollen!

Idag blir det lugnt förutom lite familjemys så, jag har svårt att tänka mig att det lär bli några större stordåd idag faktiskt, solen skiner i alla fall och de tackar vi för. Vad ska ni hitta på idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: