Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Ikapp och allergi

Kollat ikapp alla serier jag lagt på hyllan då familjelivet går före att titta på tv för min del. Hur som haver har jag fått jordens allergi under dagen ögonen ser ut som de har världens jävla ögoninflammation och näsan låter som den har influensa! Jag har därmed kurerat mig med: nässprey för allergin (utskrivet i de syftet), ögondroppar, allergitabletter och sedan de vanliga astmamedicinen. Vissa av oss är lyckligt lottade i livet.

Imorgon hoppas jag på fint väder och mycket inspiration jag frågade nämligen Björn om inte vi kan fira min examen, så jag lär komma på något gott att äta. De är cruising i Säter imorgon med, inte för de direkt är något jag ska på vad jag vet man de skulle vara kul om inte annat. Nä men hur som, jag ska fundera ut någon mat i alla fall och jag har idetorka någon påhittig?

4 Comments

  1. couscous eller bulgur, rör ihop med bladspenat och tillsätt sist räkor eller kräftstjärtar och salt och peppar, färsk citron över eller citronpeppar. (I stekpanna eller wook bruka jag köra i). Går på fem minuter och gott. Kan ju byta ut mot det man ha hemma istället, eller gör en risotto eller tacofärs utblandat med ris = bli mycket mat = lunchlådor. //Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: