Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Shopping i Insjön.

Björn var sugen på en badring till båten igår. Men på Claes Olsson i Falun var den slut så vi drog till Insjön på en liten tur, jag hade inte tänkt handla något men när jag såg både Ittala Outlet och Gripsholm outlet så fick jag lov att gå in och titta, lyckades hålla mig från Ittala men när jag hamnade på Gripsholm var det kört. Kom ut med ett kuddfodral med rosa Dalahästar för 25:-, en innerkudde för 50:- och en filt för 50:- med gråa stjärnor på. Dit måste jag igen!
Blev även ett par shorts och en t-shirt set i storlek 150 åt William, med Simpsons Bart på. Helt överkomligt och jag insåg att jag gillar Insjön!

Innerkudden.

Fint!

Filt/Pläden.

Kuddfodralet

Till William.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: