En dag på Runn.

Jag, Björn, William och Danne åkte ut med Björns och Dannes båt på Runn idag. Har varit eller ja ÄR riktigt sommarväder hela dagen. Jag ville inte bada något idag vilket jag fortfarande inte gjort i år, inga konstigheter egentligen det är inte direkt vanligt att jag badar på somrarna ändå, jag tycker inte riktigt om att bada så. Egentligen gillar jag inte att åka båt heller, men idag var det riktigt mysigt. Många skratt och trevligt sällskap, här får ni lite bilder från mysigheterna.

På väg ner i båtringen.

Far och son.
(Björn och William).

Det gick snabbt

Glad och nöjd William.

Björn åkte vattenskidor. Här hade han dock slängt av en
för att åka på en skida.

Ibland tappas dock balansen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En dag på Runn.

 • 21 juli, 2012 at 19:26
  Permalink

  Va mysigt ni har haft de 🙂 Ja vill me åka ring 🙂

  Reply
 • 21 juli, 2012 at 20:34
  Permalink

  Ni ser ut att ha haft en riktig TOPPEN dag 🙂
  Här har det visserligen vart fint väder, men absolut inte “bad varmt” så vi nöjde oss med en dag i lekparken !

  Reply
  • 22 juli, 2012 at 10:10
   Permalink

   Fröken M – Det var helt underbart 🙂 . Helt härligt väder och så kul 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: