Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Halsont hello!

Idag gör det ännu ondare i halsen än igår och jag känner mig febrig, tack allergi för det. Hade jag inte haft astma och allergier skulle jag likt normalt folk slippa bry mig så fort någon är förkyld, men eftersom jag nu har både astma och allergi blir jag sjuk direkt när någon annan är det, de slår aldrig fel. Men jag föredrar att vara sjuk denna vecka då jag fortfarande är ledig.

William väntar på sin bästis ska komma ner hit och leka, själv ska jag duscha och städa. Huset städar sig inte själv även om man känner sig dålig tyvärr.
Vad ska ni hitta på idag?

6 Comments

  1. oh vad tråkigt…. :/

    Städning gör ju tyvärr inte sig själv :/ Jag skall fixa med inbjudningar, så skall strax iväg och köpa en patron till skrivaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: