Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Du ska inte följa någon mer serie…

Hehe igår låg jag och slökollade på tv hos Björn. Jag har varit sugen på att se hart of dixie ett tag men har inte blivit av, hur som helst såg jag något intressant och fortsatte titta och sa till Björn; kolla vad den här serien heter. Björn säger då; Du ska inte följa någon mer serie! I all välmening förstås men han kollade och det var Hart of dixie och första avsnittet dessutom, jag blev såld och nu vet jag vad som blir min nya kolla på avsnitt när inget annat finns att göra serie. Just nu är det Gossip girl som är den serien här hemma men jag är på säsong 5 på den nu så vips är den slut.
Jag börjar märka att min blogg blir mer och mer fixerad på tvserier, vad tycker ni om saken? Vill ni läsa sådant eller är det något annat ni saknar? Jag är mer en tvserie människa än filmtyp. Jag ser sällan på film utan tittar hellre på tvserier eftersom dem inte är så förutsägbara som filmer där man vet sedan innan vad som ska ske liksom. Hur är ni? Föredrar ni tvserier eller film?

4 Comments

  1. Jag gillar att du skriver om serier, fått många bra tips från dig 🙂
    Ser väl både film och serier egentligen, men föredrar serier då jag ska sova, då de inte är lika långt att se 🙂

  2. Ja, fortsätt! 😉 Igår hade jag och syrran inget mer att se, så fick bli Hart of Dixie, två avsnitt var vi ”tvungna” att se, så blir att fortsätta på den nu 😀

    Tycker rent allmänt du har bra upplägg, lagom varierande inlägg och så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: