Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Filmmys

Är på väg hem till Björn för att ha filmmys med honom och William. Är värsta härliga kvällsvädret. Kyligt som för höst men tillräckligt vackert väder för att njuta. Jag har roat mig ned tvserietittande och grejat med att föra över lite bilder från bilddagboken till bloggen, jag har även grejat med lite gamla inlägg som bilder försvunnit ur som jag tänkte lägga dit igen. Sånt man kan pyssla med när man inte har annat för sig. Nä om man skulle sluta med detta och fortsätta sin promenad.

20120810-190138.jpg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.