Inlägget är ett samarbete.

Hur ställer du dig till att ta smslån? smslånmäklare.se erbjuder en tjänst där du kan hitta det bästa alternativen för sådana tjänster. Själv är jag kritisk till smslån och krediter men jag vet att många andra gärna använder sig av sådana tjänster. Jag antar att vi alla är olika och vissa väljer att ta sådana lån medan vi andra inte gör det. Det beror nog på behovet kan jag tänka mig? Varför jag inte tar lån beror mycket på att jag helst vill köpa saker jag har pengar för, jag föll ganska lätt för ellos och klarna förut men nu försöker jag endast handla kontant, dock har jag förståelse för att många andra tycker att smslån är bra och väljer detta. Jag kan då tro att Smslånmäklare.se är perfekt för detta då de erbjuder de bästa alternativen och dessutom talar om vad som passar dig som kund bäst. Så hur är ni? Har ni tagit smslån eller är ni som mig kritiskt till sådant?

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

  1. småslån är inget bra, lockar bara till sig personer som redan har det tufft ekonomiskt och lär få ännu mer trubbel. Jag tycker inte de borde få finnas alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa