Idag har jag fått slita men och fixa, göra fint och dona i förskoleklasslokalerna. Jag och kollegorna jag ska arbeta med har dammat, flyttat saker och gjort fint och ändå är vi inte klara. Jag har jobbat på “min” avdelning av tre ihop med min kollega och det känns så bra! Direkt när jag kom dit blev jag så vänligt välkommen med orden “Va roligt att se dig igen”, såna saker gör att man verkligen känner sig välkommen och det kändes så himla rätt. Jag har som sagt fixat och donat, vi har burit och börjar se en ändelse i vår slit men så fint kommer det bli och SÅ bra. Nu saknas bara barnen, barnen som ska lyfta lokalerna. Jag kommer trivas, jag trivs ju redan!

Imorgon ska vi till Gagnef och jag ska få åka ihop med några kollegor, det känns roligt det där att ha arbetskamrater och vara en i temat på riktigt utan att känna sig som “studenten, eller vikarien” jag känner mig mer som jag faktiskt är bra på detta vis. ÅH de är så perfekt! Hihi!

Nu väntas mat här hemma, jag har ett toppen schema föresten så William kommer hem innan tre nästan varje dag något som känns bra för då har man eftermiddagar för mys tillsammans.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: