Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Från mamma och blivande fröken till mamma och nybliven fröken.

Jag passade på att byta ”namn” på mig själv här. Nu heter jag mamma och nybliven fröken istället vilket passar bättre, jag är ju ändå nybliven fröken. Nyexaminerad och ny inom yrket. Ska ändra headern också men gör det när jag får tid.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: