Dark Mode Off / On
Läraryrket Sjukdomar

En kur Heracillin.

Fick världens utslag igår och idag gick jag till skolsjuksköterskan på jobbet som fastställde att jag har en infektion, dagen tickade på men jag var helt slut så med inrådan från skolsyster så ringde jag vårdcentralen och fick en akuttid, åkte dit efter ett (jag jobbar ju 75% så det var okej). Fick snabbt konstaterat att jag behövde pencillin och att jag har en kraftig allergiskreaktion som blivit en infektion. Har precis tagit första tabletten, ligger efter i lite serier men få titta pö och pö nu. Såg i alla fall the secret life nyss, efter följde jag med Björn ner på stan och köpte ÖL inför helgen! Det är ju ROCKSTAD!

Ikväll blir det Amaranthe i nyktert formant eftersom jag lär jobba imorgon, lär väl kila hemåt vid nio när dom slutar, orkar inte fixa mig ikväll så jag lyder Curt  Cabain/Nirvara och Come as you are. Imorgon blir det dock annat, då ska jag fixa mig, dricka öl (trots pencillinet) om någon tycker jag är dum så behöver även jag har roligt, jag köpte biljetten till detta förra hösten!

Nä ska gå och vila lite nu.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: