Inlägget är ett samarbete.

Jag har länge önskat mig ett hus, att få inreda och göra fint hemma. En sak jag absolut vill ha när jag flyttar till hus är en kakelugn, bara tanken får mig att mysa till. Jag hamnade på en Sida om skorstensrenovering och började drömma mig bort. Tänk att ha en öppen spis hemma och bara mysa framför att sitta och värma sig och vara glad. Nu när jag fått jobb känns det ännu mer underbart att skaffa sig ett hus, jag vill verkligen bo där jag själv får in pengarna inte som nu till lägenheter där man betalat massor men inte får något tillbaka. Tänk att kunna ha höns och kunna plantera massor med fina blommor, grönsaker och känna att här bor jag. Men visst är det en del att göra i hus också, som att ha sotare som fixar spisen, eller om något går sönder så får man verkligen stå för det själv. Fast jag är sugen på att köpa en ny spis till lägenheten jag bor i nu ändå, mycket på grund av att jag hatar att ha plattor. Det är mycket finare utan där man slipper rengöra plattorna som aldrig känns tillräckligt rena hur mycket man än gnuggar och försöker få dem så rena som man önskat. Hur som helst drömmer jag om att skaffa ett hus och att få det fint hemma att äga mitt eget hem, att bo där jag själv har det blir fint och känna av att detta är mitt och där det jag betalar går till mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: