Jag har försökt få tid i snart en vecka att se första avsnittet av den nya serien Revolution idag hade jag äntligen tiden. Jag är helt såld redan, den handlar om att allt med el stängs ner och människorna får gå tillbaka och leva livet som man gjorde förr. Äventyr och spänning, jag är riktigt imponerad och den känns bekostad. Han som spelar pappan till Bella i Twilight filmerna har en av huvudrollerna. Lite kul när de talar om google som ett stort företag som inte längre finns. Jag tipsar er att se den serien! Helt klart en ny favorit på listan!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: