I brist på rubriker kör jag lite rim och ramsor. Idag ska jag ha lite matematik med barnen och köra lite ”framför, bredvid, under och bakom”. Blir nog riktigt bra ska använda mig av en liten hund och en dockskåpsmöbel.
Annars så sitter jag på bussen har nyss passerat tallenområdet. Fick ihop Billy bokhyllan (den smala) och den fick bli en hörnmöbel i mitt kök kommer bli perfekt att ha torrvaror på tänkte jag. Ni får se när hela resultatet är klart.
På tal om resultat ska jag städa när jag kommer hem idag och efter de ska vi till vårdcentralen och vaccinera oss, jag är ju inte fullt frisk på en fläck så jag tycker de ska bli kul att bli besprutad.

Nu låter jag bussen köra mig till jobbet och i lurarna hör jag Stiftelsen och Vart jag en går, som blivit en favorit sen några veckor tillbaka.

20120925-071114.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa