Någon som provat tens?

När William låg i magen och jan “bodde” på BB fick jag låna en tensapparat på kvinnokliniken för jag hade så ont. Den sov jag med och använde flitigt mina 2 sista veckor på BB. Då jag har bra minnen av tens slog det mig att man kanske kan använda det mot mensvärk. Jag har ju kraftig sådan och får citodon 2 stycken 3 gånger om dagen, tar jag dom inte spyr jag, gråter och lider. Innan jag fick dem för ett år sedan brukade jag ligga och gråta och spy vid mens. Jag hade så ont att jag blev sängliggandes. Hur som helst såg jag genom en Googlesökning att man kan använda Tens mot mensvärk, men dom kostar ju en del så nu frågar jag er, har ni testat tens mot mensvärk och i så fall tycker ni att det hjälpte?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Någon som provat tens?

 • 15 oktober, 2012 at 06:30
  Permalink

  Har inte testat det mot mensvärk men vet att jag testade det på förlossningen. Kanske det hjälper, kan man inte låna en någonstans. Ha en skön dag =) Kram

  Reply
  • 17 oktober, 2012 at 22:00
   Permalink

   browneyedgirl – Jag vet inte men kanske borde kolla upp saken :).

   Reply
 • 15 oktober, 2012 at 13:50
  Permalink

  Har du inte sett filmen på youtube när de provar tens rätt rejält och äter frukost samtidigt 😉 haha

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: