När William låg i magen och jan “bodde” på BB fick jag låna en tensapparat på kvinnokliniken för jag hade så ont. Den sov jag med och använde flitigt mina 2 sista veckor på BB. Då jag har bra minnen av tens slog det mig att man kanske kan använda det mot mensvärk. Jag har ju kraftig sådan och får citodon 2 stycken 3 gånger om dagen, tar jag dom inte spyr jag, gråter och lider. Innan jag fick dem för ett år sedan brukade jag ligga och gråta och spy vid mens. Jag hade så ont att jag blev sängliggandes. Hur som helst såg jag genom en Googlesökning att man kan använda Tens mot mensvärk, men dom kostar ju en del så nu frågar jag er, har ni testat tens mot mensvärk och i så fall tycker ni att det hjälpte?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: