Sitter på bussen och det är nattsvart ute. William snackade om att han hört att det skulle bli snöstorm imorgon, de hoppas jag inte det blir! Jag har gärna höst lite längre, jag avskyr vintern och kyla. Jag brukar lida mig igenom skiten varje år. Folk får säga vad dom vill, jag gillar ändå inte vintern och folk som säger flytta då, för er information är det inte bara att flytta det krävs uppehållstillstånd och massa annat man får liksom inte bara byta land hur gärna man än skulle vilja, så jag kommer fortsätta gnälla, passa det inte behöver man inte läsa.

Nä nu ska jag fortsätta sitta här i mörkret och räkna ner minuterna tills jobbet börjar.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: