Föräldramöte och the walking dead.

Det känns som mitt första föräldramöte som lärare gick bra, jag har ju varit på föräldramöte som förälder men aldrig som lärare. Det var intressant och jag känner att nästa kommer gå ännu bättre. Det är ett spännande jobb jag har, imorgon ska jag ha mentormöte med min mentor och även rektorn och på onsdag ska jag på medarbetarsamtal.

William har jag dock sett en kort stund idag så jag har saknat honom i massor, men ska ta igen mycket till helgen!

The walking dead började idag, sjukt bra avsnitt och jag insåg hur mycket jag saknat den serien, efter the walking dead så jag på Once upon a time. Nu blir det sängen, imorgon ska jag jobba mellan 8.00-16.00 så det blir min långa dag i veckan.

God natt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Föräldramöte och the walking dead.

 • 16 oktober, 2012 at 09:47
  Permalink

  Ja det måste vara en konstig känsla att inte sitta där som förälder utan på andra sidan, som lärare. 🙂

  Reply
 • 16 oktober, 2012 at 14:34
  Permalink

  Halloj, jaha så du är lärare 🙂 Spännande! Vilken årskurs har du hand om?

  Kram Penny

  Reply
  • 17 oktober, 2012 at 22:15
   Permalink

   Penny – Jag jobbar nu i en förskoleklass 🙂 . Mitt första jobb sedan jag examinerades i juni :). Jobbat sedan i augusti :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: