Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Tv-serier, film & musik

Föräldramöte och the walking dead.

Det känns som mitt första föräldramöte som lärare gick bra, jag har ju varit på föräldramöte som förälder men aldrig som lärare. Det var intressant och jag känner att nästa kommer gå ännu bättre. Det är ett spännande jobb jag har, imorgon ska jag ha mentormöte med min mentor och även rektorn och på onsdag ska jag på medarbetarsamtal.

William har jag dock sett en kort stund idag så jag har saknat honom i massor, men ska ta igen mycket till helgen!

The walking dead började idag, sjukt bra avsnitt och jag insåg hur mycket jag saknat den serien, efter the walking dead så jag på Once upon a time. Nu blir det sängen, imorgon ska jag jobba mellan 8.00-16.00 så det blir min långa dag i veckan.

God natt!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: