Drog hem emellan, mycket för att få i mig huvudvärkstabletter och hinna med att låta huvudet vila innan föräldramötet. Men nu är det dags, ingen mer vila utan jag står och väntar på bussen som ska ta mig tillbaka till jobbet igen. Jag lär skaffa bil, bara känslan av att köpa bil känns ganska aktuell måste jag medge. Det skulle betyda någon halvtimmes mer sömn men även att komma hem tidigare på dagarna. Jag gillar att komma hem och känna mig ledig. Bussen är just nu knökfull med gymnasieelever både på förmiddagen och eftermiddagarna, jag vill sitta ensam och det är ett ganska högt krav när man åker buss.

4 kommentarer

  1. Nu har jag inte riktigt förstått hur länge du har ditt jobb, om det inte är tidsbegränsat utan att det till slut kommer bli en “fast” anställning. I så fall är det nog inget att tveka om. Att köpa bil alltså. Sen visst blir man bekväm av det. Men man får försöka att inte bli alltför bekväm. 🙂

    1. KackMarie – Jag har jobb tills Juni och hoppas ju på att det finns behov av mig efter det, jag stormtrivs! Men det visar ju sig. Jag tror dock det blir en bil. Jag är trots allt ganska bekväm av mig när det kommer till kritan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: