Drömt massor inatt osammanhängande och lite märkligt. Var tillbaka till Orsa och bodde i min uppväxtsområde. Jag är där titt som tätt och bor där igen, det måste på något vis vara hemma för mig? Den där “här växte jag upp bostaden”. Hur som som helst var det massor av tankar där, jag var ute och letade efter stulna saker?! Sen helt plötsligt insåg jag att jag sprang naken! Det där med att vara naken i drömmar är alltid lika intressant! Ibland reagerar inte folk runt en men i denna drömmen fick jag en fråga vad syftet var med att springa naken! Haha, ja de kan man fråga sig?! Jag skyndade in och hamnade i lägenheten vi bodde i när jag var 6-9 år, där gick massa barn på styltor utanför och jag låg och glömde mig för dem och någon unge med mamma försökte komma in i lägenheten så jag sa att jag var på väg därifrån! Men dom kom in, och vips befann jag mig i en godisaffär och såg hur en äldre man blev misshandlad…

Man kan ju undra vad drömmar egentligen vill tala om för en?!

8 kommentarer

  1. Drömmar kan verkligen vara hur knasiga som helst. Nog önskar man att man kunde tyda drömmar allt. Och tydligen hade jag skrivit det ngn gång förut för det går inte att publicera. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: