Dark Mode Off / On
Läraryrket

Intensivt.

Denna dag har varit intensiv, dagen på jobbet gick fort men sen var det hem skulle förbi Williams skola för att William bestämt att han skulle leka med en kompis. När jag kommer till skolan inser jag att dom är ju i skogen idag. Det blev att hetsa till skogen för att träffa William och kompisen som bestämde sig för att leka hos kompisen, så jag gick hem såg ett tv-avsnitt och sen blev det att hetsa ner och hämta William halv sex. Sedan skynda sig hem och hämta papper och pärm för vänföreningsmötet på Williams skola och sedan dit och sitta där, och sedan hem igen. Så det var den torsdagen! Vad ska man säga mer än att man fick sig en stressdag?
Imorgon ska jag hem och städa, tvättat har jag gjort idag och igår så därmed blir det städdag imorgon. Det blir perfekt!

Nu ska jag sa något avsnitt, tror det blir gossip girl faktiskt och sedan ska jag sova!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: