Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Finbesök.

Fick fint besök av Anna (med stora bebismagen) och hennes karl Daniel idag. De båda är här i väntan på leverans av en bebis som jag håller tummarna kommer födas ganska snart. Det blir då Anna och hennes karls andra gemensamma barn. Riktigt spännande, jag håller mina tummar och tår att bebisen behagar komma ut tills imorgon. Den 29 oktober är väl ett bra bebisdatum?! Det var jättekul att ses, och jag insåg hur himla mycket jag måste åka uppöver snart så jag får mer tid att umgås. Jag håller på att boa in mig med ledig helgtid nu så jag ska bara få hjärnan att fatta att jag faktiskt kan åka uppöver utan dåligt samvete. Så jag ska försöka ta mig tiden att åka upp och träffa Anna och även Lena så jag får tid att ha kul med mina fina vänner. Jag insåg idag hur mycket jag saknat Annas sällskap. Hon är sån där vän som det är precis som vi träffades igår fast vi inte setts på jättelänge, sån där vän som man liksom alltid är vän med. Jag behövde lite vänskapstid kände jag, framför allt sen igår när jag kände mig så otroligt ensam. Nu hoppas jag på att få ett sms inatt runt tre kanske fyra där det står att Anna och Daniels lilla tvåa har fötts så lilla Alma blir storasyster!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Min hjärna har liksom inte riktigt fattat att det är vintertid ännu!

Jag.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.