Dark Mode Off / On
Läraryrket

Ljust och kallt mot jobbet.

20121029-070740.jpg

Fan nu är inte hjärnan på topp, det känns som jag försovit mig bara för klockan är omställd. Är ändå på väg mot jobbet i rätt tid, ändå känns det nästintill som jag är försenad, den här dagen kommer vara knas.
På knas är vädret inte kul, jag har svårt att nöja mig med snö eller vinter. Sen stör jag mig grundligt på folk som då ber en flytta, tro mig fanns möjligheten att flytta utomlands bara så där skulle jag ta den. Men livet det inte ut så och jag anser att vi som vill tycka illa om snön kan få göra de lika mycket som såna som tycker sommaren är hemsk får gnälla på värmen. Alla kan inte tycka lika och jag respekterar sånt så då kan andra respektera att jag inte gillar snö och kyla, pulsande och slask.
Jaja, provade mössa idag! Haha! Fick den gratis från house of lola 2009 eller något sånt. Då jag ska jobba idag tänkte jag att jag provar.
Tog en reflex idag på bussen med, såg att det låg en bunt framme vid chauffören och såg sedan andra följa mitt exempel och chauffören såg glad ut.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: