Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En onsdag så snabb.

Denna onsdag har verkligen tickat på med tidens kraft. Det känns som den började och slutade vid samma tid.
William är inte så pigg idag, när han kom hem var han röd och jag tog febern på honom för några timmar sedan för att konstatera att han faktiskt har feber. Han vill verkligen till fritids imorgon då det är bad för dem på Lugnet så jag hoppas att febern sänks under natten så han kan gå imorgon. Det är inte kul för ett barn att inte kunna gå på något de så gärna vill göra.

Annars har jag äntligen haft tid att se nya avsnittet av the walking dead och förutom de så har jag inte gjort så mycket mer, ska strax se Revolution och sen blir det nog att bege mig till sängen för att läsa lite. Jag är inne i en slappisperiod denna vecka, där inspirationen är ganska låg. Men det är rätt skönt det med!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.