Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större.

20121031-070224.jpg

Sitter på bussen som för mig till Borlänge och jobb. William är lämnad på fritids. Lite borttöat snö syns på var sida om bussen och bussen flyger över vägen likt en raket redo att föra mig bort. Det är onsdag och den sista oktober idag, den 31 oktober betyder halloween. November brukar alltid vara den kortaste månaden på året i mina mått mätta, den månaden brukar försvinna lika fort som den började för att sedan vara första december med allt vad den månaden erbjuder. Jag har i alla fall köpt några julklappar och sett ut en bra present till Björn från mig och William.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa