Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Victuscella

Pinsamt! Kommer aldrig gå hit igen. Först en brud som heller öl över mig (medvetet) så jag är helt blöt på armen. Sedan tar vakten min öl medan jag lämnar tillbaka en kvarglömd väska. Faluns så kallade överklass kan ta sig i röven, hit går jag aldrig igen.

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: