Nu så, mamma skrev det på fejjan just så då kan jag skriva så då kan jag skriva det här med. Jag ska bli storasyster.

Haha! Skojar bara.
Seriöst är det roligare än så, mamma och hennes man har bokat hotell den 24e här i stan och ska således fira jul här med mig! Det kommer bli toppen och jättekul! Jag slipper stressen med astman och brorsan slipper åka två turer mellan Falun och Orsa. William kan fira jul på två ställen och de känns riktigt bra! Jag riktigt längtar!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: