Dark Mode Off / On
Läraryrket

Stilla natter och stressiga dagar.

20121211-071355.jpg

Sitter på bussen igen, jag har snart jobbat i 4 månader och det känns helt otroligt att tiden gått så himla fort! Tycker nyss jag var nervös inför att börja jobba och nu har jag jobbat läge och det känns perfekt liksom! Jag trivs så bra på jobbet och med mitt yrkesval. Tänk att jag tagit mig hit, tänk att jag har en lärarexamen och att jag är mycket bättre än vad jag någonsin trodde mig vara. Jag står på stadiga ben här på jorden. Man kan bli vad man vill med den rätta glöden.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: