Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Slänga ur sig lite ord.

Eftersom jag är allmänt trött och borde sovit för flera timmar sedan kommer jag fatta mig kort och enkelt. William sover sedan två timmar tillbaka, vi har kikat på Greveholm på paddan i min säng, hur mys som helst. Efteråt ringde Lisa så jag passade på att prata med henne. Alltid kul med lite pratande, eftersom så satte jag mig här och glodde. Det är livet liksom.

Idag på jobbet hade vi Luciatåg och de var så fint, barnen var jätteduktiga.
Imorgon är det pysseldag på jobbet och de kommer säkert bli spännande och underhållande det med.
Efter pysseldagen ska jag på möte med min mentor och rektorn och diskutera introduktionsåret, är nervös men jag hoppas på bra respons i alla fall.

Annars fick jag veta en jätterolig sak alldeles nyss, men jag skriver inget ännu. Är bara så himla roligt! Kommer bli perfekt och bra detta!

Nu ska jag sova! Godnatt!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: