Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Zzznoozzz

Skulle kunna somna just i denna stund. Ser väl ut som en sengångare ungefär hehe. Är skittrött det känns som ögonen ska slås ihop framför mig. Måste vara de mörka vädret. Jag sover av någon anledning bättre på sommaren än på vintern. Skumt va! Andra brukar sova bättre på vintern, men jag är lite udda antar jag. Sitter på buss 253 och på höger sida såg jag just Ikeabygget. Det var väl allt viktigt för stunden, eller oviktigt kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: