Jag tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg innan mina blå slås igen för timmar av sömn.
Vilken snabb dag denna varit trots att den var otroligt intensiv men nu är den över i alla fall. Imorgon är det planering vilket är trevligt eftersom man därmed kan utveckla arbetet med barnen. Tänk att tiden går så fort just nu, snart är det jul och sedan nyår. Tiden bara tickar på i en väldans fart! De gillas i massor.

Nä nu ska jag sova, imorgon ska jag hämta ut julklappar och beställa en till åt William. Det känns faktiskt lite kul med jul detta år. Riktigt mysfaktor utan stress.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa