Inlägget är ett samarbete.

Brukar ni beställa smink, parfym eller produkter för håret via internet?
Jag har länge letat efter något ställe där jag smidigt kan köpa sådana artiklar utan att behöva springa runt i butiker för det. Sidan Eleven.se har massor med produkter för detta ändamål. Något jag är i desperat behov av just nu är en ny parfym då mina börjar ta slut.Parfymer brukar ju kosta lite mer men jag tyckte personligen att eleven.se prisvärda produkter. Skönhet kommer ju inifrån men nog kan man göra massor med det yttre också? Personligen tycker jag att det är jättekul att göra mig fin, fixa mig och känna att jag känns ny och egen. Skönhet och hårvård och det yttre är nog det jag lägger mest tid av min egen tid på. Det behövs för mitt välbefinnande. Har ni handlat på eleven.se? I så fall vad tyckte ni? Personligen tycker jag det är en bra sida med prisvärda produkter.

4 kommentarer

  1. Hårprodukter är det enda av det jag brukar beställa på nätet. Samma produkter som finns hos frissan fast billigare. Mitt hår kräver ju tyvärr dyra produkter. Jag brukar beställa på lyko.se. Dom har ofta bra erbjudanden oxå förutom att dom är billigare för övrigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: