Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Hello World

I brist på rubriker får man hitta på tråkiga rubriker.

William är ute och leker med grannen, jag lagar mat och hör just att tvättmaskinen tydligen gått klart så det är dags att hänga tvätten. Björn kommer strax hit och då blir det tacos! Intresseklubben antecknar?!

Det är lugnt som gatan här, imorgon är det Julfest med jobbet och de ska bli så ROLIGT! Tror jag går på systemet innan jag åker dit. Frågan är bara hur fan man gör med ölen jag tänkt ta med mig då. Hmm, nu blev det funderingar. De löser väl sig på endera viset.

Vad gör ni idag?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: