Har ni precis som jag börjat använda er av Ticket jultävling? Varje dag fram tills jul har ticnet en jultävlingsfråga där du kan vinna fina priser. Jag är själv anmäld och hoppas självklart på vinst. Vem gör inte de?! Jag älskar såna här tävlingar och det är alltid kul att svara på en fråga och sedan hoppas av all sin önskans förmåga att man skall vinna! Tävlingar är ju alltid kul! Tävlingen är heller inte svår att medverka i, några frågor fundera ut svaret, och sedan skickar du dina kontaktuppgifter har du turen på din sida kanske du vinner något fint. Jag gillar designen också eftersom jag anser att tävlingsdesign sak vara enkel så så många som möjligt skall lockas till att testa. En tävling som är för rörig är mycket svårare att få människor att delta i. Tävlingen är helt gratis och det är nya priser varje dag. Visst verkar det ändå rätt roligt?! Om du inte redan anmält dig dit gör det nu. Ticket jultävling finner du här: http://ticketkalender.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: