Förbannelse!

Ibland undrar jag om det vilar en lov förbannelse över mig… Igår kväll gick en propp här i huset, jag bytte och sedan dess funkar inte nätet. Comhem trodde först de berodde på min raouter och se företaget har stängt till torsdag. Därmed stod jag nu här UTAN internet så pinade mig iväg och köpte en nätverkskabel, trodde glatt att internet skulle fungera men icke! Ringde comhem som konstaterar att min mediabox är problemet så har jag tur får jag internet, men de ser jag inte som någon större trolighet. Bajs säger jag! Lov tycks alltid ge mig dåliga teknik dagar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Förbannelse!

 • 23 december, 2012 at 14:09
  Permalink

  Önskar dig en god jul!!! Har du nå planer inför det nya året som stundar?

  Reply
  • 23 december, 2012 at 23:02
   Permalink

   Carin gravid – Tack desamma! Jag vet inte ännu. Jag har inte tänkt så långt ännu 🙂

   Reply
 • 23 december, 2012 at 14:25
  Permalink

  Då får du leva dig tillbaka till den gamla goda tiden utan Internet över jul 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: