Ibland undrar jag om det vilar en lov förbannelse över mig… Igår kväll gick en propp här i huset, jag bytte och sedan dess funkar inte nätet. Comhem trodde först de berodde på min raouter och se företaget har stängt till torsdag. Därmed stod jag nu här UTAN internet så pinade mig iväg och köpte en nätverkskabel, trodde glatt att internet skulle fungera men icke! Ringde comhem som konstaterar att min mediabox är problemet så har jag tur får jag internet, men de ser jag inte som någon större trolighet. Bajs säger jag! Lov tycks alltid ge mig dåliga teknik dagar.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa