Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Trevligt besök

20121223-193439.jpg

Anna, Daniel, Alma och Erik kom på besök en stund idag. Så jättekul! Fick hålla lilla Erik fast det är läskigt att hålla bebisar, dom luktar så gott men är så små och sköra är alltid livrädd att man ska tappa eller något. Han och Alma var så söta båda två. Alma fick spela lite på paddan så jag tror vann lite av hennes gillade en stund i alla fall. Var jättekul att se Anna med, blev glad!

Nu har William önskemål om att spela Bingolotto så jag gör det för hans skull, för jag tycker personlig det är tantvarning. Är dessutom Christer Sjögren idag som jag hatar! Ska bli en rolig kväll detta. Dagen innan julafton!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: