Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Fyndat.

20130111-221505.jpg

Som ni såg var jag och William till Maxi och njöt av en var sin semla idag. Efteråt tog vi en liten sväng runt i butiken och fann en låda med utförsäljningsvaror. Jag kunde inte låta bli att köpa dessa 29 kronor styck kändes liksom som ett fynd!

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: